beton cire 2
basebeton logo

gecertificeerd partner

Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen van BaseBeton.

lees meer over basebeton

NATUURLIJKE BETON CIRÉ KLEUREN VOOR ELK INTERIEUR

geïnspireerd door de natuur

bekijk onze inspiratie pagina

de voordelen van beton ciré in huis

DSCF2361 2 scaled
DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE

benieuwd wat het u gaat kosten?

Daar waar het stucen van een muur ongeveer tussen de 10 en 20 euro per vierkante meter kost is dit bij betonstuc een ander verhaal. Een vierkante meter bij deze vorm van afwerking al gauw 100 euro. Een normale badkamer heeft al snel een oppervlakte van 20 vierkante meter als de muren, vloer en wanden bij elkaar worden opgeteld. Een beton cire badkamer met deze oppervlakte kost dus al gauw meer dan 2000 euro. Waar zit dit verschil in en waarom is het zo veel duurder dan normaal stucwerk?

Het antwoord hier op is vrij simpel. Er zit namelijk vele malen meer werk in deze afwerking. Daar waar een muur met stucwerk over het algemeen na één keer behandelen helemaal af is, is dit bij betonstuc niet het geval. Wilt u kiezen voor deze afwerking dan zullen er minimaal drie lagen afzonderlijk van elkaar aangebracht moeten worden. Ook de materialen zijn duurder in de aanschaf. U krijgt voor deze duurdere materialen wel een slijtvaste, sterke en waterbestendige muur, vloer of wandafwerking. Ten opzicht van stucwerk verschilt dit enorm. Stucwerk kan makkelijk op verschillende manieren vies worden of kapot gaat. Bij beton cire is dit niet het geval. Het is redelijk stootvast en kan makkelijk worden afgenomen met bijvoorbeeld een doekje en groen zeep.

bereken hier direct je prijs
VRIJBLIJVEND ADVIES OP MAAT

onze vakmensen denken graag met u mee

neem contact met ons op

contact page for flatsome wordpress theme pointed icon phone 085 400 0036

beton cire badkamer1
beton cire op de vloer
WERKWIJZE

bekijk onze vakmannen in actie

Het aanbrengen van beton ciré op wanden & vloeren is een vak apart. Onze eigen vakmannen hebben alle skills in huis om tot een perfect resultaat te komen.