beton ciré op de muur

bereken hier direct uw prijs
beton cire 2
UNIEKE & HOOGWAARIGE WANDAFWERKING

beton ciré in de badkamer of keuken

Beton ciré is de ideale wandafwerking voor badkamer, keuken of gewoon de in de woonkamer. Beton ciré is beschikbaar in meer dan wel 60 verschillende kleuren en is zowel voor wanden als vloeren een ideale afwerking. Beton ciré is slijtvast en waterafstotend.

Een luxe uitstraling wordt gemakkelijk gecreëerd door het aanbrengen van beton cire. Deze vorm van wand, plafond en vloer afwerking is niet voor niets steeds populairder aan het worden. Een betonlook muur is dan ook in veel verschillende huizen terug te vinden. Beton cire badkamer (in de) is de meest populaire plek om deze hippe manier van afwerking aan te brengen.

Toch zijn er nog veel onduidelijkheden over beton cire. Veel mensen denken bijvoorbeeld dat er maar één mogelijkheid is qua afwerking. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden met beton cire.

bekijk alle kleur opties
overal toepasbaar

beton ciré muur

Beton Cire op de muur is zo populair omdat het een bijzondere uitstraling aan ieder interieur geeft. Of het de muur in je slaapkamer, woonkamer, keuken of badkamer betreft; dit is allemaal mogelijk met de eigenschappen van Beton Cire. Beton Cire kan zowel in droge als natte ruimtes en dat maakt het product, tezamen met de strakke en moderne uitstraling, zo populair. Wil je een bepaalde muur in je woon- of slaapkamer extra aandacht geven? Laat deze dan stucen met Beton Cire. Wil je je badkamer of keuken afwerken met een stoere en neutrale afwerking? Kies dan voor een Beton Cire muur.

UNIEKE UITSTRALING

beton ciré in de badkamer

Beton Cire in de badkamer zorgt een strakke en moderne afwerking van de badkamer. Door Beton Cire op de wand(en) in de badkamer aan te brengen is er geen sprake meer van tegels met voegen. Dit zorgt voor de strakke maar ook zeer hygiënische afwerking.

Het is in de meeste gevallen mogelijk om over de oude tegels heen te laten stucen. Hiervoor dienen de tegels goed vast en recht op de muur te zitten.