beton ciré op de vloer

bereken hier direct uw prijs
beton cire 2
UNIEKE & HOOGWAARIGE WANDAFWERKING

beton ciré op de vloer in badkamer of keuken

Beton Cire in de badkamer zorgt een strakke en moderne afwerking van de badkamer. Door Beton Cire op de wand(en) in de badkamer aan te brengen is er geen sprake meer van tegels met voegen. Dit zorgt voor de strakke maar ook zeer hygiënische afwerking.

Het is in de meeste gevallen mogelijk om over de oude tegels heen te laten stucen. Hiervoor dienen de tegels goed vast en recht op de muur te zitten.

BEKIJK ALLE KLEUR OPTIES
WERKWIJZE

bekijk onze vakmannen in actie

Het aanbrengen van beton ciré op wanden & vloeren is een vak apart. Onze eigen vakmannen hebben alle skills in huis om tot een perfect resultaat te komen. 

MEER DAN EEN STRAKKE UITSTRALING

beton ciré op de vloer

De Beton Cire vloer is wel een van de meest populaire toepassingen van Beton Cire. Naast de moderne en strakke uitstraling is een Beton Cire vloer ook erg praktisch. De Beton Cire vloeren zijn kras- en slijtbestendig en waterdicht waardoor ze weinig onderhoud nodig hebben. Ook is de vloer geheel naadloos wat naast een lust voor het oog ook erg hygiënisch is.

Een Beton Cire vloer wordt aangebracht in 2 of 3 lagen.

Stucstunter werkt geen badkamervloeren en trappen af met Beton Cire. In de praktijk blijkt dit, ondanks alle maatregelen, te scheuren.

DE VOORDELEN

beton ciré voor bijna iedere ondergrond

checkbox stucstunter.nl geen onderhoud nodig

checkbox stucstunter.nl watervast

checkbox stucstunter.nl slijtvast

checkbox stucstunter.nl naadloos

checkbox stucstunter.nl geschikt voor bijna iedere ondergrond