meer dan 150 echte reviews!

 

STUCSTUNTER.nl IconSTUCSTUNTER.nl

Ampèrestraat 13L, Purmerend

4,9 164 reviews

 • Avatar Jochem Dielemans ★★★★★ een maand geleden
  Wanneer kwaliteit, vakmanschap, goede prijs, en klantvriendelijkheid … More samenkomen in een bedrijf dan heb je de het getroffen met je leverancier. In mijn geval waren dat de jongens van stucstunter die ons hele nieuwbouwhuis van boven naar beneden hebben gestuct en en gespoten. Ze denken met je mee (bijvoorbeeld afwerking houten plafondplaten en over kleuren op de wand), komen afspraken na en werken snel. In mijn zoektocht naar een goede partij kwam ik deze jongens tegen. En na het lezen van alle positieve reviews was ik ook overtuigd. En ze hebben het meer dan waargemaakt!
 • Avatar Tonny Kuys ★★★★★ 2 maanden geleden
  Zoek je een bedrijf wat afspraken nakomt en mooie kwaliteit … More levert? Zoek dan niet verder. Vanaf offerte t/m uitvoering ging alles soepel en zonder gedoe. Eindresultaat is echt super strak. Heb al wat huizen laten stucen maar dit is echt een ander verhaal. Aardige gasten, super flexibel (ook naar de andere bouwploegen in de woning) goed bereikbaar, open voor suggesties en aanpassingen tijdens de bouw enz enz enz. En dan de prijs, niet dat dat nog uitmaakt als alles goed loopt, maar ook die is goed. Lang verhaal kort; deze mannen moet je hebben!
 • Avatar Jordy Kroon ★★★★★ een maand geleden
  Eind 2018 de woonkamer geheel laten stucen, nog geen … More scheurtje kunnen vinden en mooi strak werk afgeleverd! Begin 2020 onze badkamer volledig in de Basebeton laten smeren, ziet er geweldig uit en is echt een aanrader voor in de badkamer, mooi waterdicht, goed schoon te houden en kan goed tegen een stootje (hier twijfelde in namelijk over). Eeg blij dat ik deze gasten heb gebeld! 👍🏻😁
 • Avatar Lauren Price ★★★★★ een maand geleden
  Deze mannen hebben ons hele huis gestuct en gespoten. … More Een oud huis waar alles schots en scheef is. We hebben met bewondering staan kijken hoe strak ons huis is geworden. Deze mannen hebben keurig werk afgeleverd en zijn al hun afspraken na gekomen. Zoals je verwacht van een profesoneel bedrijf met profesonelen werknemers. Met een wordt een AANRADER.