meer dan 150 echte reviews!

 

STUCSTUNTER.nl IconSTUCSTUNTER.nl

Ampèrestraat 13L, Purmerend

4,9 171 reviews

 • Avatar Petra Smale ★★★★★ 3 weken geleden
  Naast dat ik deze heren absoluut professionele guitige … More en geïnteresseerde toffe ondernemers vind (en dat zeg ik als collega-ondernemer), zijn ze in hun eigen vakgebied Toppers! Ze hebben onze keuken omgetoverd tot een mega-strakke & prachtig afgewerkte witte doos! Heel blij mee.
  Ze zijn flexibel, punctueel, duidelijk in hun afspraken en daarnaast ook nog heel gezellig.
  Het grootste genot is om te zien dat er gewerkt wordt met heel veel passie en plezier. En ze ruimen ook nog netjes op 😉 Onwijs dank, STUCSTUNTER.nl voor het mooie resultaat!
 • Avatar frans k ★★★★★ een maand geleden
  Bij het woord ‘stunter’ denk je misschien niet … More meteen aan ‘kwaliteit’, ‘betrokkenheid’ en ’service’, maar ik kan deze stunters iedereen van harte aanraden.
  Ondanks de drukte, minder capaciteit vanwege Corona en een veel grotere oppervlakte dan in eerste instantie door mij voorzien, waren er geen excuses of gezeur, maar hebben de mannen van stucstunter op alle wanden en plafonds vakwerk achter gelaten. Snel en een heel mooi resultaat. En een paar kleine dingen werden snel en zonder morren verholpen. Topgasten.
 • Avatar dirk oosting ★★★★★ in de afgelopen week
  Ik had schade aan mijn stucwerk door het ophangen van … More gordijnen. Ze zijn 3x langsgeweest om het netjes voor mij op te lossen! De eerste x gaven ze als advies om het te doen na het opnieuw hangen, de 2e x hebben ze het gerepareerd en direct de volgende dag kwamen ze het schilderen. Ik ben tevreden met het resultaat
 • Avatar Niels Smit ★★★★★ een maand geleden
  Ze hebben ons uit de brand geholpen toen we onverwachts … More op zeer korte termijn een stukadoor nodig hadden (onze nieuwe keuken werd geplaatst en de gereserveerde stukadoor van een ander bedrijf ging door zijn rug).
  Netjes alles afgeplakt en afgedekt, prima kwaliteit, glad en strak resultaat.